Moi mili mam do was jedno pytanko. Czy gdzieś w okolicach dworca głównego PKP w Katowicach w niedzielę można napić się beczkowego Zabrza (ew. butelkowe lub Imielina? Pytam, ponieważ świeżych informacji w tym temacie nie ma a planuję zahaczyć w drodze powrotnej właśnie o Katowice.
Zabrze/Imielin w okolicach Dworca PKP Katowice
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Obawiam się, że w Katowicach wogóle nie ma beczkowego Zabrza, co do butelkowego Zabrza lub Imielina to musisz poszukać w okolicznych sklepikach. Na tyłach dworca głównego, na placu Andrzeja jest sklep, w którym czasem trafiają się różne ciekawe piwa.
A najlepiej przyjedź do Bytomia.Ostatnia zmiana dokonana przez Aldach; 2005-06-12, 13:06.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMoi mili mam do was jedno pytanko. Czy gdzieś w okolicach dworca głównego PKP w Katowicach w niedzielę można napić się beczkowego Zabrza (ew. butelkowe lub Imielina? Pytam, ponieważ świeżych informacji w tym temacie nie ma a planuję zahaczyć w drodze powrotnej właśnie o Katowice.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A mowa o najbliższej niedzieli? Bo w Chorzowie jest lany Imielin i parę metrów dalej, lany boner i Porter z Witnicy.
Ps. Jeszcze wszystko na spokojnie przemyślę i dam wam odpowiedź w stosownym temacie
Comment
-
Comment