Na którym dworcu w Siedlach wysiąść i takie tam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • may
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.01
    • 1509

dkrasnodebski napisał(a)
    O przepraszam!... Połowę mego dorosłego życia spędziłem w tym mieście ... Chociaż fakt że siedlczanin ze mnie żaden.
    Właśnie. Pięć lat stresu i hektolitry piwa .

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24004

świetne kompendium wiedzy o knajpach w Siedlcach stworzyliście
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• may
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.01
        • 1509

ART napisał(a)
        świetne kompendium wiedzy o knajpach w Siedlcach stworzyliście
        Art - nie dziw się! Obudziły się w nas wspomnienia raju utraconego - obiecujemy, że w najbliższym czasie uzupełnimy kompendium

Comment

• dkrasnodebski
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 2316

may napisał(a)
          Art - nie dziw się! Obudziły się w nas wspomnienia raju utraconego - obiecujemy, że w najbliższym czasie uzupełnimy kompendium
          Dokładnie tak! Już nawet poczyniłem pewne kroki
          Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
            Sopot, przy dworcu PKP, Avangarda
            Ahumba
            Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
            2025-02-06, 21:51
          • dadek
            Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
            dadek
            Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
            2025-01-12, 18:42
          • Alkoneser
            Browary restauracyjne w Polsce
            Alkoneser
            Cześć,
            mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
            2024-08-05, 11:26
          • bastion
            Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
            bastion
            Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
            2024-07-17, 20:30
          • dadek
            Czechy, Řevnice, Pod Lipami 71, Pivovar Řevnice
            dadek
            Browarek odwiedziłem 12.09.2019 zupełnie przypadkowo i to dzięki Pendragonowi. Zadzwonił akurat jak wracałem pociągiem z Pilzna do Pragi, trochę pogadaliśmy a na koniec zapytał: "-Gdzie planujesz zakończyć dzisiejszy dzień?" Ja na to, że chyba wysiądę po drodze do któregoś...
            2019-09-20, 02:31
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...