Gdzie w Warszawie jest lokal Pod rurą

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • prusy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.02
    • 10

Gdzie w Warszawie jest lokal Pod rurą

Czy wiecie gdzie jest bar pod rurą? wiem że gdzieś koło mostu gdańskiego ale gdzie i mają tanie piwo tak słyszałem
  • krzycho68
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.05
    • 9

Bar pod Rurą jest po stronie Żoliborskiej mostu Gdańskiego tuż przy Wisłostradzie. Najlepiej dojechać tam tramwajem. Jak sie zejdzie z mostu trzeba iść ok100m z biegiem Wisły. Co do ceny to nie wiem.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
      dadek
      Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
      2023-04-27, 02:48
    • ART
      Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
      ART
      Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
      2023-06-18, 15:10
    • Serokomlak
      Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
      Serokomlak
      Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
      2024-09-26, 19:20
    • dadek
      Czechy, Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 01:16
    • darekd
      Celestial Beerworks, Jerzy
      darekd
      Browar z Dallas w Teksasie.

Piwo opisane jako "A fine polish Lager"

5% alk.
      Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka

Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...
      2025-02-05, 02:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...