Jakoś zupełnie zapomnieliśmy o Siemianowicach z lanym Bizonem i Siemionem, a może i Raciborem. A to też miejsce warte odwiedzenia.
Katowice i okolice, gdzie warto
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Dopiero dziś mogę potwierdzić, że mam dysponuję czasem w poniedziałek i wtorek. Środa na 100% zajęta. Co dalej, to się wyjaśni.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to jakie decyzje?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachA o której godzinie to niech Piokl13 się wypowie, nie wiemy o której kończy swoje szkolenie.
Jestem silny, jestem zwarty, jestem gotwyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Nie wiem jakich słów używć, aby opisać to co myślę. Przyjechałem w niedzielę wieczorem do Katowic. Zakwaterowałem się w hotelu. I w poniedziałek rano udałem się na szkolenie. A tu okazało się, że szkolenie dla nas to owszem jest, ale w Sopocie. I musiałem wracać. Chciałem choć spiża napić przed wyjazdem, ale od 14 czynne.
I tak musiałem wasze żywe wypić w powrotnym pociągu
Przepraszam wszystkich za zamieszanie. Burdel w naszym kraju trwa.
PS.
W przyszłym tygodniu mam natępne szkolenie, planowo w Sopocie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13Przyjechałem w niedzielę wieczorem do Katowic. Zakwaterowałem się w hotelu. I w poniedziałek rano udałem się na szkolenie. A tu okazało się, że szkolenie dla nas to owszem jest, ale w Sopocie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13PS.
W przyszłym tygodniu mam natępne szkolenie, planowo w Sopocie
CzekamyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13Przyjechałem w niedzielę wieczorem do Katowic. Zakwaterowałem się w hotelu. I w poniedziałek rano udałem się na szkolenie. A tu okazało się, że szkolenie dla nas to owszem jest, ale w Sopocie.
Pan Bareja w grobie się przewraca....Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Comment