Mam nadzieję, że już się umówiliście, bo chciałabym zauważyć, że nie jest to dział Spotkania forumowiczów. W ramach tego, iż odbiegliście od tematu za mnie też wypijcie A i proszę nie pisać: Tak jest!, bo to dla mnie jest sprawa oczywista i nie podlegająca dyskusji
Katowice i okolice, gdzie warto
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMam nadzieję, że już się umówiliście, bo chciałabym zauważyć, że nie jest to dział Spotkania forumowiczów. W ramach tego, iż odbiegliście od tematu za mnie też wypijcie A i proszę nie pisać: Tak jest!, bo to dla mnie jest sprawa oczywista i nie podlegająca dyskusjiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Tak JestBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Katowice 2011
Witam,
Odświeżam temat: gdzie na dobre piwo w Katowicach??
Wybieram się na festiwal muzyczny 25-28/08, przy okazji chętnie spróbuję regionalnych smakołyków, a może coś beczkowego dociera ze Słowacji i Czech?
może browar restauracyjny?
pozdrawiam
Comment
-
-
Najbliżej chyba jest do Genezy z terenu festiwalu Przecinasz Roździeńskiego, która jest pod wzgórzem gdzie jest festiwal, potem idziesz Dudy-Gracza aż przetnie się ona z Warszawską. Geneza jest na rogu pod numerem 66. Tam leją Litovela i jest dość dużo butelkowych w przyzwoitej cenie
Comment
-
Comment