Miejsce ciekawe i przytulne, oryginalny wystrój- nie ma tam zbyt dużo klientów, więc można czuć się swobodnie. Myślę, że to dobry wybór. Macie i moje
stały lajboCKowy lokal
Collapse
X
-
Ja zawsze stawiałem na Szynk. Espresso nie jest dla mnie ani gorsze, ani lepsze. Na Szynk stawiam ze względu na miłych i idących na rękę właścicieli (poczęstunki, pozwalanie na degustacje, znaczne opóźnianie godzin zamknięcia, pożyczanie CD). Skoro jednak znajduje się w miejscu nie za bardzo dogodnym dla wszystkich, nie będę protestował przeciw Espresso. Lubię ten lokal. Poza tymi 2 ciężko by mi było znaleźć coś innego co by spełniało nasze wymagania.
A tak poza tym to mam zamiar dalej włóczyć się po spelunach za ciekawymi piwami, oczywiście z WamiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
-
Nie, nie to nie tak do końca.
Na Espresso
Na Szynk
Bardziej jakoś tak.
Nie mogę być za lokalem jeśli nie spełnia jednego z podstawowych wymogów, chociaż bardzo go lubię.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment