Warszawa - teren Zachodni i Południowo-Zachodni

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maki
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.07
    • 186

Warszawa - teren Zachodni i Południowo-Zachodni

Pytanie do forumowiczów ze Stolicy - czy w ww rejonie można zaopatrzyc sie w piwa z Reginy, Mazowieckiego i Ciechanowa.
    Wybieram się w przyszłym tygodniu i chciałem coś upolować (co nie wystepuje w moim rejonie) ostatnio dzięki Waszym wskazówkom nieźle się obłowiłem. Mam nadzieję ze i tym razem bedzie ok. Niestety nie mam zbyt wiele czasu więc proszę o wskazanie góra 2 najlepiej zaoptrzonych sklepów. Dzięki
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

Bemowo leży od strony zachodniej, choć może nie południowo zachodniej. A jeśli Bemowo to Michaś/Kubuś: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=31333&.
    Na temat aktualnego zaopatrzenia mniech się wypowiedzą bemowscy rezydenci .

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
      dadek
      Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
      2021-02-23, 01:58
    • pebejot
      Rumunia, Zimandu Nou 3b, Fabrica de Bere Zimandu Nou
      pebejot
      Zimandu to mała gmina w Zachodniej Rumunii, 12 km na Północ od Aradu.
      Od 2019 roku działa tu sporych rozmiarów browar rzemieślniczy o nazwie "Fabrica de Bere Zimandu Nou", posiadający swój sklepik firmowy.
      Gmina leży przy linii kolejowej Arad - Oradea. Z Aradu można dojechać...
      2021-01-30, 13:44
    • dadek
      Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
      dadek
      W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
      Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
      2019-09-03, 04:00
    • dadek
      Warszawa, Przejazd 53, Browarnia Bastion
      dadek
      Stolica naszego pięknego kraju jakoś nie może pochwalić się oszałamiającą liczbą browarów. W jej granicach jest ich raptem 6 (z czego 4 restauracyjne), gdy podobnej wielkości czeska stolica Praha ma ich w tym momencie już 51! Dlatego każda inicjatywa w tej mierze jest cenna i godna uwagi....
      2019-02-14, 04:18
    • Pancernik
      Bemowo Lotnisko - ciekawy sklep?
      Pancernik
      Przeglądam wątki bemowskie, ale wiele to już historia...
      Będę w okolicy, chętnie uzupełniłbym (przed)świąteczne zapasy.
      Ktoś podrzuci jakiś sensowny adres...? Dzięki.
      2018-12-12, 10:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...