DAJCIE ZNAĆ BŁAGAM, GDZIE MOŻNA DOSTAĆ RADEGASTA W pOLSCE I TO NAJLEPIEJ W BECZKACH... manager.szafran@gmail.com
Gdzie w Polsce kupić Radegasta?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lookeyDAJCIE ZNAĆ BŁAGAM, GDZIE MOŻNA DOSTAĆ RADEGASTA W pOLSCE I TO NAJLEPIEJ W BECZKACH... manager.szafran@gmail.comRecoba -
Ze wzgledu na politykę koncernu SabMiller do Polski nie sprowadza się Radegasta - im podziękujcie...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RecobaA czy można na słowacji kupić - najlepiej niedaleko granicy polsko słowackiej ? np niedaleko przejscia na łysej polanie, w szczawnicy itp.?
A na marginesie - wydzieliłem temat do właściwego forum, żeby nie rozmywać temnatu dotyczącego konkretnego piwa.Ostatnia zmiana dokonana przez Twilight_Alehouse; 2006-02-16, 23:06.Comment
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment