Gorzów Wielkopolski

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ex3704
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.06
    • 35

No cóż, nie wychwyciła jej wyszukiwarka... Ale dzięki.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23979

wpisałem Gorzów i była na pierwszym miejscu
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ex3704
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.06
        • 35

Możliwe, że ja wpisałem gorzów - nawala mi czasami shift, ale nieważne (zresztą to nie powinno aż tak rzutować). Dobrze, że już wiem co i jak w sobotę skieruję się na spożycie

Comment

• HubertJ
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.05
          • 189

Witnicy w postaci lanej i butelkowej napijesz się też w "blaszaku" na ulicy Pułaskiego (Osiedle Zacisze). Jadąc od strony Wróblewskiego skręcasz w Dembowskiego. Jedziesz nią do końca (raptem z 200 metrów) i na wprost stoi owy lokal. Blaszak nie tylko z nazwy- wygląd zewnętrzny może mało zachęcający, ale w środku spokojnie- osiedlowi, starsi i stali klienci. Teraz czynny jest także mały ogródek piwny, zadaszony. A piwo wyborne

W "lepszych" lokalach gorzowskich już niestety standard. Tyskie, lech, żywiec i warka
          Będąc w Gorzowie, na pewno warto podjechać do Witnicy. Raptem 20 minut szynobusem, a browar zobaczysz z bardzo bliska.

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

Nieopodal dworca PKS był taki lokalik z lanym Bossem i oczywiście z jakimiś koncerniakami, czy jeszcze jest tam Witnica?(Ostatni raz piłem tam piwo z siedem lat temu)

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• unkel
              • 2008.08
              • 244

Koło dworca PKP (czyli jakby nie patrzeć też koło PKS ) jest bar EWA. Łatwo poznać po plandece Witnicy nad wejściem. W środku niestety lane było tylko tyskie (a przynajmniej w styczniu). Za to wszystko co Witnica leje do butelek było i to w przystępnych cenach.
              Ostatnia zmiana dokonana przez unkel; 2009-04-17, 10:19.

Comment

• Pogoniarz
                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                • 2003.02
                • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedzi
                Koło dworca PKP (czyli jakby nie patrzeć też koło PKS ) jest bar EWA. Łatwo poznać po plandece Witnicy nad wejściem. W środku niestety lane było tylko tyskie (a przynajmniej w styczniu). Za to wszystko co Witnica leje do butelek było i to w przystępnych cenach.
                Czyli to dziadostwo koncernowe rozprzestrzenia się jak dżuma, albo cholera i niszczy wszystko co spotka po drodze

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• HubertJ
                  • 2007.05
                  • 189

Postaram się tam zajść przy okazji, wtedy zdam raport.

Comment

Przetwarzanie...
                  X