Czy macie może jakieś sprawdzone patenty na nocleg w okolicach Ostrawy (tak do ok. 50 km), ewentualnie w samym mieście ? Jak będzie to ładne miasteczko z mikrobrowarem to dobrze, ale jeśli tylko jakieś proste ubytovani to też wystarczy, tym bardziej, że będzie to pewnie tylko jedna noc po koncercie Salifa Keity.
Ostrawa, a najchętniej okolice - gdzie spać ?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasCzy macie może jakieś sprawdzone patenty na nocleg w okolicach Ostrawy (tak do ok. 50 km), ewentualnie w samym mieście ? Jak będzie to ładne miasteczko z mikrobrowarem to dobrze, ale jeśli tylko jakieś proste ubytovani to też wystarczy, tym bardziej, że będzie to pewnie tylko jedna noc po koncercie Salifa Keity.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasCzy macie może jakieś sprawdzone patenty na nocleg w okolicach Ostrawy (tak do ok. 50 km), ewentualnie w samym mieście ? Jak będzie to ładne miasteczko z mikrobrowarem to dobrze, ale jeśli tylko jakieś proste ubytovani to też wystarczy, tym bardziej, że będzie to pewnie tylko jedna noc po koncercie Salifa Keity.
A w Ostrawie, jak byliśmy swego czasu na ostrawskiej giełdzie spaliśmy w hotelu Hlubina na osiedlu Hrabuvka ul. Horni 54. Taki schroniskowy hotelik na obrzeżach Ostrawy - ceny przyzwoite (dwójka z tego co pamiętam 450 CZK). Prysznic w pokoju, ale taki odchodzący od umywalki, bez kabiny Z centrum można się tam dostać tramwajem - dojezdża praktycznie pod schronisko. W budynku tym jest tez restauracja i jakiś bar. Lepiej wcześniej zarezerwować pokój i dowiedzieć się o aktualne ceny HOTELOVÝ DŮM HLUBINA, Horní 54 +420 59 679 21 11 (bo pamiętam, że gdyby nie to, ze kilka miejsc było zarezerwowanych na poczet giełdy to z noclegami mógłby być problem, telefon wzięłam stąd)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W Hlucinie polecam przede wszytskim piwo. A jak nocleg to w http://www.penzion-lucie.wz.cz/ceny_cz.htm
Warunki ok, samo centrum i cena przyzwoita.
Comment
-
-
Dzięki za wszystki namiary. Ostatecznie spaliśmy w HOTELOVÝ DŮM AREÁL - Plzeňská 6, Ostrava-Zábřeh. Dwójka z łazienką (jedna łazienka na dwa pokoje) za 330 - 345 KCz. Standard podstawowy, ale czysto. Dobry dojazd samochodem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelf21Poszukuję najtańszego noclegu w ostrawie, za pomoc dziekujeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelf21to super, ale nic z tego dla mnie nie wynika- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
podbijam temat czy tez go doprecyzowuje zn chcę z dziewczyną skoczyć na łikend do ostravy no i oczywiście zachaczyc o stodolni wiec pytanie czy z tego hotelu z ktorym spał Yendras mozna spokojnie wyskoczyc tam i jakos wrócić? pozdrówki! wszelkie namiary mile widziane!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelf21Poszukuję najtańszego noclegu w ostrawie, za pomoc dziekuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elcoyotpodbijam temat czy tez go doprecyzowuje zn chcę z dziewczyną skoczyć na łikend do ostravy no i oczywiście zachaczyc o stodolni wiec pytanie czy z tego hotelu z ktorym spał Yendras mozna spokojnie wyskoczyc tam i jakos wrócić? pozdrówki! wszelkie namiary mile widziane!
Ostrawa to przecież bardzo europejskie miasto, zaś następnej Stodolni czy tzw " efektu Stodolni " należy chyba szukać w Hamburgu !?
Comment
-
-
chyba sobie żartujesz, proponując koledze spanie w knajpie lub pod knajpą, bo jeden hotel na Stodolni ma noclegi zaczynające się od 1250 CK.
z Hotelu opisanym przez Maggyka łatwo dostać się na Stodolni tramwajem, z czego korzystaliśmy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elcoyotpodbijam temat czy tez go doprecyzowuje zn chcę z dziewczyną skoczyć na łikend do ostravy no i oczywiście zachaczyc o stodolni wiec pytanie czy z tego hotelu z ktorym spał Yendras mozna spokojnie wyskoczyc tam i jakos wrócić? pozdrówki! wszelkie namiary mile widziane!
Jako osoba, która zna Czeską republikę,od strony praktycznej, chciałbym Ci zadać,
kilka pytań:
1.:Czy koniecznie ,Chcesz spać w Ostravie?
2:Ilu osobowy ma być ten pokój?
3:ile maksymalnie Możesz dać,za ten pokój?
4czy ten pokój ma mieć np. łazienkę,czy też tylko, ważna jest cena?
5 Czym się Poruszasz?tzn. własny transport, czy np. pociąg.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTchyba sobie żartujesz, proponując koledze spanie w knajpie lub pod knajpą, bo jeden hotel na Stodolni ma noclegi zaczynające się od 1250 CK.
Comment
-
Comment