Okolice Koszalina

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

Okolice Koszalina

Witam
    we Wtorek jade w okolice Koszalina na 3-4 dni, co mi polecacie do picia???

Z góry dzięki za pomoc
  • darko
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 2078

Niefiltrowany Brok.

Comment

• Kudłaty
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1972

To wiem hehe, mam nadzieje, że trafie na niego. W Mielnie można tez się go napić?? Bo słyszałem, że tak.

Comment

• kogra
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.03
        • 139

http://www.browar.biz/forum/showthre...stpost&t=61562Tutaj się go mozna napić

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
          Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
          ART
          Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
          2022-03-16, 19:56
        • Warzywo
          Czechy - jednodniowy wypad z Pragi, co polecacie?
          Warzywo
          A tak z innej beczki (może być na PW) - jaką wycieczkę (jednodniową) polecasz z Pragi? Tak żeby napić się dobrego piwa a jednocześnie żeby była to wioska / małe miasteczko.
          2020-06-25, 15:01
        • anatom
          Przyjmę/kupię butelki - Pszczyna i okolice
          anatom
          Witam,
          potrzebuję ok 90 szklanych butelek najlepiej 0,5l mogą być też 0,33l.
          Może wiecie gdzie w okolicach (Pszczyna, Czechowice, Bielsko i okolice) jest restauracja/pub do której można by podjechać po większą ilość butelek niezwrotnych?
          2017-11-02, 12:40
        • e-prezes
          Pinta, Portermass Amburana
          e-prezes
          Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
          2025-01-19, 15:40
        • centris
          Potrzebuje pomocy piwowara
          centris
          Cześć,
          Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....
          2025-01-07, 10:23
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...