Może Ustka, jest bardziej popularna wśród Forumowiczów, więc może ktoś ma informacje gdzie w Ustce można wypić dobre piwo? Zawsze można podjechać z Rowów.
Ustka - czy to dobre miejsce na wypoczynek dla piwosza?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59Może Ustka, jest bardziej popularna wśród Forumowiczów, więc może ktoś ma informacje gdzie w Ustce można wypić dobre piwo? Zawsze można podjechać z Rowów.
Comment
-
-
Ale nie jest też tak źle. Jak już się zejdzie z promenady to można znaleźć sporo knajpek z lanym Brokiem (dwie nawet na głównej ulicy min. Bar Koral). Jest też bar Muszelka, nie pamiętam niestety nazwy ulicy, ale bardzo blisko głównej, gdzie jest dostępny lany Amber.
Na promenadzie w barze Boss`mann jest też lany porter Żywca w cenie 7.00 zł za 0,5 litra.Last edited by Aldach; 2006-07-24, 20:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachAle nie jest też tak źle. Jak już się zejdzie z promenady to można znaleźć sporo knajpek z lanym Brokiem (dwie nawet na głównej ulicy min. Bar Koral). Jest też bar Muszelka, nie pamiętam niestety nazwy ulicy, ale bardzo blisko głównej, gdzie jest dostępny lany Amber.
Na promenadzie w barze Boss`mann jest też lany porter Żywca w cenie 7.00 zł za 0,5 litra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4Tak, o Porterze z Cieszyna zapomniałem. Chciałem jeszcze zaznaczyć, że słabo dostępny jest Brok Martin. Myslałem ze zrobie w Ustce zapasy a tam dwa piwka w jednym społemowskim sklepie i potem już cisza
Jeśli pawełek59 chce zrobić zapasy Martina, to polecam pewien sklep - pierwszy, po wjechaniu do Rowów - po prawej stronie (ok. 50 metrów od tabliczki z nazwą miejscowości).Last edited by mluk; 2006-07-24, 23:58."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
Comment