Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Bieszczady
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonRozważam także taką możliwość, ale chciałbym jednak jak najszybciej wyruszyć z domu w Polskę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNo to nic straconego, jak widzę w razie czego oferuję nocleg od poniedziałku.
Jesli chodzi o nocleg to interesuje mnie przede wszystkim z soboty na niedzielę.
Marusia jest proszona o nie rozbudzanie mojego apetytu na spotkanieMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJesli chodzi o nocleg to interesuje mnie przede wszystkim z soboty na niedzielę.
Comment
-
-
W zwiazku z tym, że wróciliśmy już z wojaży po wschodnich stronach Polski trzeba by króciutko podsumować zaczęty temat o Bieszczadach.
W Bieszczadach byliśmy tydzień. Nocowaliśmy w Wołosatem. W związku z długim łikendem miejsc w pokojach nie było. Mieliśmy namiot i rozbiliśmy się na małym polu namiotowym przy Hoteliku pod Tarnicą. Bardzo fajne miejsce.
O piwie w zasadzie już pisałem w odpowiednich miejscach. Generalnie dość cienko. Lanym piwem lokalnym jest Leżajsk.
PS Dojazd obecnie trudny. Od Wiliczki remont drogi i ruch whadłowy. 50km w 2 godziny.
Płatna autostrada do Krakowa to jakiś żart. Śmialiśmy się cały czas jadąc nią.Last edited by JAckson; 2006-08-28, 13:20.MM961
4:-)
Comment
-
Comment