Nie wiem czy post umieszczam w właściwym dziale...ale ten wydawał mi sie najwłaściwszy. Otóz j.w napisałem, ciekaw jestem, czy, a jeśli, to gdize na południu, a jeszcze lepiej na Śląsku można dostać to "północne", od czasu przejęcia przez Żywca, piwo. Z góry dizękuje!
Specjal - czy kupię na południu Polski?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elcoyotNie wiem czy post umieszczam w właściwym dziale...ale ten wydawał mi sie najwłaściwszy. Otóz j.w napisałem, ciekaw jestem, czy, a jeśli, to gdize na południu, a jeszcze lepiej na Śląsku można dostać to "północne", od czasu przejęcia przez Żywca, piwo. Z góry dizękuje!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
dzięki! skoro tak to muszę uruchomić zwiady. Pozdrawiam! A propos - będąc w Savii myślałem że natknąłem się na specjala - tylko wydawało mi się dziwne że mocny specjal ma czarną puszkę podczas gdy z pobytu nad morzem pamiętam iż czarny był premium a czerwony był mocny - przy bliższym spojrzeniu okazało się że to SpecIal z browaru Głubczyce no cóż, mam nadzieje że ten z IM będzie "prawdziwy"
Comment
-
-
Może być też w sklepach sieci Żabka (w warszawskich jest, to może być i w śląskich - ale nie musi).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment