To że jestem młody i mało piw w życiu wypiłem to nie znaczy że należy mnie traktować sterotypowo!!! w życiu nie piłem piwa w bramie, w parku czy na placu zabaw... a że napisałem w profilu że lubie Warke strong to nie znaczy że obalam ją litrami gdzie popadnie... jeszcze mi zarzuci że walające sie butelki na ulicach to moja sprawka...
Wrocław - Jakie piwko i gdzie?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerKrzysiu zawsze się czepia, więc się nie przejmuj...
A jeśli chcesz powiększyć listę piw degustowanych, to po prostu próbuj wszystkiego, czego nie znasz albo nie piłeś, żeby mieć wyrobione zdanie o danym piwie. We Wrocławiu zajrzyj do sklepu na Zeromskiego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekTo co Ty wiesz o piciu piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesDajcie mu spokój. Frycowe już zapłacił
Niech drMisiek przyjdzie na piwo to uzyska odpowiedzi na nurtujące go pytania
I niech najpierw czyta, a potem pytaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiekRacja, niewiele ale po to tu jestem, miedzy innymi to forum do tego zostało stworzone!!!
a co do czytania - na laptopie z kartą GPRS (53Kb/s) nie za szybko otwierają sie strony. Pytam bo miedzy innymi, tak moge szybciej uzyskać konkretną odpowiedz.
Moze nie w ten (praca) ale w następny piątek bede w Lamusie, co tam leją oprócz bartaka i w morde???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiek"kto pyta nie błądzi"
a co do czytania - na laptopie z kartą GPRS (53Kb/s) nie za szybko otwierają sie strony. Pytam bo miedzy innymi, tak moge szybciej uzyskać konkretną odpowiedz.
Moze nie w ten (praca) ale w następny piątek bede w Lamusie, co tam leją oprócz bartaka i w morde???
Ale obok Lamusa jest knajpa Armine i tak powinien Bartek być.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerAkurat picie ciepłych piw mocnych to taka "świecka tradycja" forumowa, dosyć stara... Wpadnij na jakieś forumowe spotkanie we Wrocławiu i zapytaj o tradycję picia ciepłego Lecha przez słomkę , to Ci każdy wyjaśni w czym rzecz...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonW Lamusie nie ma Bartka. Jest Primator.
Ale obok Lamusa jest knajpa Armine i tak powinien Bartek być.
Comment
-
Comment