witamposzukuje miasta oddalonego jak najbliżej od szczecina w którym można kupić piwo leżajsk, jasli ktos wie gdzie mozna je dostac to prosze o informacje w jakim miescie i sklepiebede bardzo wdziecznyzalezy mi na mistach do których można szybciej sie dostać ze szczecina niz do leżajska
zasięg wystepowania Leżajska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdostępność leżajska jest ograniczona do wybranych punktów małopolski i podkarpacia, z tego co mi wiadomo. jest szansa, że dociera dalej, ale wyłącznie na podobnych zasadach jak do nas dociera kujawiak (market polo).
Comment
-
-
Gdynia, Degustatornia. Cena 4 zł!!! za 0,5l plus bilet PKP Szczecin-Gdynia-SzczecinLast edited by Bombadil13; 2006-12-06, 22:46.Poszukuję
Comment
-
-
Co wy gadacie? Przeca Leżajsk można dostać w całej Polsce w żółtej etykiecie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Kolega prosił o piwo Leżajsk a nie piwo z Leżajska z pod samiuśkich TaterLast edited by Shlangbaum; 2006-12-07, 08:42.
Comment
-
-
Więc jak najblizej Szczecina to będzie już chyba Warszawa, delikatesy Serpol Perzyńskiego róg Magiera, jest Leżajsk Jasne Pełne jak i Leżajsk Mocny, wersje puszkowe ale mi i tak bardzo smakująGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_G Wyświetlenie odpowiedziJeśli to pytanie jest jeszcze aktualne, to napiszę, że ponoć w Biedronce na Bukowym można takowe dostać, ale nie zweryfikowałem jeszcze tej informacji, opieram się wyłącznie na tym, co słyszałem od kumpla..
Comment
-
-
Nie, dlaczego? Leżajsk to nadal to samo co Tatra, a pod oryginalną nazwą bywał przynajmniej jeszcze niedawno w Biedronkach. Nic się nie zmieniło.
Chyba, że mówimy o smaku - a to owszem - temat przedawniony
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie, dlaczego? Leżajsk to nadal to samo co Tatra"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziA od kiedy mianowicie Leżajsk to to samo co Tatra?Last edited by Pendragon; 2010-08-03, 09:23.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment