Czy jest jakakolwiek szansa na napicie się niefiltrowanego Broka w Słupsku? Czy tylko pozostaje jedynie wariant koszaliński?
Dostępność Broka niefiltrowanego w Słupsku i okolicach.
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Bar Piwnica - ulica Staszica - nieco więcej wiadomości u ZibiolotaZbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
-
-
To jest wspaniała wiadomość Myślę, że w jakiś styczniowy, sobotni dzionek wybiorę się do was na niefiltra.
Comment
-
-
Patrząc na nalewaki z cenami można rzec, że ceny oprócz piwa są także przyjemne
Comment
-
-
Tak więc nie pozostaje nic innego jak szykować się na jakąś sobotę, zebrać ekipę i ruszyć pociągiem w kierunku Pomorza Środkowego (najlepiej SKM-ką - najtaniej) a kolegę Stolpa zmotywować do zorganizoiwania mini wycieczki po browarze słupskim
Comment
-
-
Dajcie znać kiedy będziecie, to może uda się coś zorganizować.
Na maila mogę podać telefon.Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
-
Okolice jak okolice: w Ustce na nabrzeżu jest kilka smażalni. Zaje się tylko jedna ma Broka - i jak twierdzi właściciel - niefiltrowanego (szkoda tylko że nie ma zezwolenia na lanie do szkła i profanuje go do plastiku). Jest na samym końcu - obok smażalni, która jako jedyna ma Bosmana. I chyba jako jedyna ze wszystkich tam smażalni czynna jest przez cały rok.
Dane pochodza z moich wczasów - czyli aktualne na wrzesień 2006Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
Comment