Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Czy jest jakakolwiek szansa na napicie się niefiltrowanego Broka w Słupsku? Czy tylko pozostaje jedynie wariant koszaliński?
Normalnie podjąłem "temat" i jest szansa że będziemy się mogli napić w wariancie Gdańskim
Jak dogram szczegóły to wprowadzę do sprzedaży w SMAKu kegi 15,4l , 20l , ..... Broka Samborka Niefiltra I tu pytanie co Wy na to ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
Normalnie podjąłem "temat" i jest szansa że będziemy się mogli napić w wariancie Gdańskim
Jak dogram szczegóły to wprowadzę do sprzedaży w SMAKu kegi 15,4l , 20l , ..... Broka Samborka Niefiltra I tu pytanie co Wy na to ?
A oni na to, jak na lato*
*Chłopaki pewnie lecą do Smaka to nie mają, jak odpisać.
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2007-01-11, 00:22.
Gosiu to jest temat też o "dostępności" więc Ci powiem , że jak uda mi się "skutecznie zamoczyć moje paluszki" w tym iż Grudziądz będzie ogólno dostępny w "dobrych cenach" w całym Trójmieście to dopiero będzie "lato" dla chłopaków
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
Gosiu to jest temat też o "dostępności" więc Ci powiem , że jak uda mi się "skutecznie zamoczyć moje paluszki" w tym iż Grudziądz będzie ogólno dostępny w "dobrych cenach" w całym Trójmieście to dopiero będzie "lato" dla chłopaków
Słońce moje Ty się przenieś do Opola, bo mi się piwo kończy
Piana drobnopęcherzykowa niezbyt długo utzymująca się.
Kolor złoty, przejrzyste.
Zapach prawie niewyczuwalny, lekko słodowy.
Wysycenie spore.
Smak lekko słodowy z wyraźną, długą ale przyjemną goryczką.
Drugie z nowości/specjalności sezonowych, które wprowadza browar z Lublina. O ile opadł mi zapał do Doppelbocka, choć nadal mi smakuje to już nie brałem w ciemno tego piwa. Znany bloger z Kopyrowa już degustował przede mną, więc wziąłem z pewnymi nadziejami.
Comment