Jest jakiś godny uwagi lokal w Ostródzie?
Ostróda
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJest jakiś godny uwagi lokal w Ostródzie?
Można też trafić na coś z BK, albo na Juranda (niestety nie jestem w stanie powiedzieć gdzie konkretnie).
Natomiat jeśli chciałbyś czasem coś zjeść to polecam "Tawernę Mariaszek" (nad jez. Drwęckim - od ul. Mickiewicza - między prokuraturą, a starym młynem).
Jest też dobra pizzeria w pasażu na przeciwko Starego Cmentarza na ul. Czarneckiego (chyba mają swoją "filię" przy Molo).
W samej Ostródzie bywam głównie na zakupach. Więcej czasu spędzam w okolicznej wsi, więc tylko tyle jestem w stanie pomóc(?).Last edited by mluk; 2007-03-28, 22:26."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
-
-
Nad jeziorem w "porcie", tam gdzie jest tez minipromenada na pewno znajdziesz Kormorana albo Juranda. Teraz ciepło więc na pewno będzie zewnętrzny ogródek.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Gdyby takowe były, to pewnie byłyby już opisane. Chyba że to z lenistwa. Pozostaje ci samemu na miejscu przeprowadzić śledztwo.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment