Witam. Jak w temacie... 1-3 czerwca jade na zlot samochodowy i potrzebuje kupić piwo niepasteryzowane w beczkach. Potrzebuje kupic w Warszawie lub okolicach. sprawa bardzo pilna. Probowalem szukac na forum ale nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi. (moze mam dwie lewe rece:-) )
Piwo niepasteryzowane z beczki.
Collapse
X
-
Hmm w hurtowni to pewnie żadnej. Spróbuj bezpośrednio w browarze Konstancin. A jeżeli nie liczysz się z pieniędzmi to spróbuj w Bierhalle.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Spróbuj w tym sklepie na Bokserskiej. Obecnie mają w ofercie właśnie Konstancina.
Beczki inne niż 30-tki starego typu (nie KEGi) należy umawiać wcześniej, więc jak sprawa pilna, to dzwoń już dziś.
W samym browarze, jako osoba prywatna kupująca małą ilość, masz pewnie marną szansę na powodzenie.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon Wyświetlenie odpowiedziPiwo Żywe i Koźlak ( keg, niepasteryzowane ) jest dostępne w Warszawie, namiary podaję na priv.
Pozdrawiam,
S.
Comment
-
-
No właśnie gdzie w Wawie można wypić niepasteryzwanego Koźlaka czy Ambera z beczki?????
Było miejsce pod Hotelem Forum z Amberem ale kosztował on 10 PLN za piwo a to trochę przesada i nie było tam Koźlaka.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
hej. dzieki za odpowiedzi... o Tym sklepie za wyscigami to slyszalem...i chyba ze 100 lat temu (8) tam bylem. czy ten browar z Konstatncina to on jest niepasteryzowany? rozumiem ze ta oferta do ktorej byl link jest nie pelna oferta? chodzi o to ze ja sie na nazwach nie znam.....po prostu opiwo musi byc niepasteryzowane....piwo zwykle od niepasteryzowanego odroznie zawsze...ale wydaje mi sie ze pilem rozne gatunki i zawsze mi smakowaly wiec wszystko jedno jakie byle niepasteryzowane.
Comment
-
Comment