Gdzie na piwo w Człuchowie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mluk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.01
    • 778

Gdzie na piwo w Człuchowie?

Będę tam niedługo w delegacji. Na forum czytałem, że odbywają się tam giełdy. Może ktoś z Was na nie jeździł i może polecić jakiś lokal, a przynajmniej sklep..?
    "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Na jednej z giełd kupiliśmy z Kangurem piwa z Bydgoszczy,teraz z wiadomych przyczyn ich nie ma.Co do lanego widziałem samą masówkę.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• mluk
      • 2005.01
      • 778

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
      Na jednej z giełd kupiliśmy z Kangurem piwa z Bydgoszczy,teraz z wiadomych przyczyn ich nie ma.Co do lanego widziałem samą masówkę.
      Cudownie...

No cóż - dzięki za informację.
      "Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin

Comment

• sopista
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1747

Do niedawna był lany Krajan - Irlandzkie. W ub. roku znalazłem już tylko elbląskiego Speciala. Dał sie wypić. Niczego więcej do picia nie znalazłem.

Comment

• mluk
          • 2005.01
          • 778

Veni, Vidi, nie Vici.

Beznadziejnie. Nie miałem czasu na chodzenie po knajpach. Widać, że Specjala można się napić, bo na mieście całkiem dużo parasoli tej marki. Poza tym, po innych parasolach można wywnioskować, że rządzi Tyskie i Żubr.

W sklepach, w których byłem same koncerny.

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
            Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
            Serokomlak
            Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
            ...
            2024-10-06, 01:35
          • dadek
            Jablonec nad Nisou, Slunečná 8, Pivovar O.Skar
            dadek
            Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
            2022-08-30, 21:37
          • Ahumba
            2020.??.?? - Człuchów - Giełda
            Ahumba
            Jeśli ktoś się szykował w lipcu na giełdę w Człuchowie to się zawiedzie.
            Właśnie doszła do mnie oficjalna wiadomość o przełożeniu/odwołaniu tegorocznej giełdy.
            O ewentualnym nowym tegorocznym terminie natychmiast poinformuję, jak tylko się dowiem
            2020-06-04, 13:21
          • heckler
            Starý Kolín, Za poštou 95, Baštecký pivovar
            heckler
            Do Starego Kolina w niespełna dziesięć minut dotarliśmy opóźnionym o dwadzieścia minut pociągiem jadącym z pobliskiego Kolina. Spacer od stacji do browaru zajął nam dosłownie parę minut i na na miejsce dotarliśmy jeszcze po widnemu. Po przekroczeniu bramy dawnego areału Fruty Mochov po...
            2019-01-15, 06:34
          • Puszek_72
            Caminito, IPA Argenta
            Puszek_72
            Piwo otrzymane w prezencie, plusy delegacji kolegów z pracy czasem coś ciekawego się trafi

Caminito Cerveza Artesanal
            India Pale Ale (IPA)
            Álcool (%) 5.8% ABV
            IBU35
            data przydatności do spożycia:2/19 i lote(partai) 45 zapisana długopisem wiec raczej...
            2018-11-21, 21:06
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...