Będę tam niedługo w delegacji. Na forum czytałem, że odbywają się tam giełdy. Może ktoś z Was na nie jeździł i może polecić jakiś lokal, a przynajmniej sklep..?
Gdzie na piwo w Człuchowie?
Collapse
X
-
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Veni, Vidi, nie Vici.
Beznadziejnie. Nie miałem czasu na chodzenie po knajpach. Widać, że Specjala można się napić, bo na mieście całkiem dużo parasoli tej marki. Poza tym, po innych parasolach można wywnioskować, że rządzi Tyskie i Żubr.
W sklepach, w których byłem same koncerny."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
Related Topics
Collapse
-
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
...-
Channel: Islandia
2024-10-06, 01:35 -
-
Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
-
Channel: Czechy
-
-
Jeśli ktoś się szykował w lipcu na giełdę w Człuchowie to się zawiedzie.
Właśnie doszła do mnie oficjalna wiadomość o przełożeniu/odwołaniu tegorocznej giełdy.
O ewentualnym nowym tegorocznym terminie natychmiast poinformuję, jak tylko się dowiem-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Do Starego Kolina w niespełna dziesięć minut dotarliśmy opóźnionym o dwadzieścia minut pociągiem jadącym z pobliskiego Kolina. Spacer od stacji do browaru zajął nam dosłownie parę minut i na na miejsce dotarliśmy jeszcze po widnemu. Po przekroczeniu bramy dawnego areału Fruty Mochov po...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo otrzymane w prezencie, plusy delegacji kolegów z pracy czasem coś ciekawego się trafi
Caminito Cerveza Artesanal
India Pale Ale (IPA)
Álcool (%) 5.8% ABV
IBU35
data przydatności do spożycia:2/19 i lote(partai) 45 zapisana długopisem wiec raczej...-
Channel: Argentyna
2018-11-21, 21:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment