01-02 09 będziemy w Radomiu. Znalazłem info o ciekawym sklepie na forum, ale nie znalazłem opisanej żadnej ciekawej knajpy. Czy w tym miejscu nie ma ciekawego piwa beczkowego? Proszę o informację jeżeli ktoś zna miejsce z nietypowym piwem beczkowym.
Radom - szukam ciekawego piwa
Collapse
X
-
Z tego, co się orientuję, w knajpach (a nie ma ich aż tak wiele) same koncerny.
Ze sklepów jedynym godnym polecenia jest Dionizos, którego jestem stałym klientem, a o którym zapewne piszesz.
Oczywiście są jeszcze sklepy i markety, w których pojedyńczo można dostać Perłę, Łomżę, Ciechanów, GAB - a, Broka, etc., ew. jeszcze Juranda.
Ale wszystko to i wiele innych jest zasadniczo dostępne w Dionizosie.
Z innymi sklepami aż tak na bieżąco nie jestem, więc nie wiem jak jest na chwilę obecną.
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA co z browarem restauracyjnym?
Jak by to mogło być pięknie - odstawić żonkę na lotnisko, a potem zaparkować w minibrowarzeLast edited by JAckson; 2007-08-20, 08:28.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor Wyświetlenie odpowiedziW Dionizosie można czasem dostać trochę piwa domowego do własnego pojemnika. Piwo dla kientów - gratis.MM961
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor Wyświetlenie odpowiedziNajlepiej poczytaj trochę pod adresem : www.browar.radom.plMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA co z browarem restauracyjnym?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor Wyświetlenie odpowiedziNajlepiej poczytaj trochę pod adresem : www.browar.radom.plMM961
Comment
-
-
O Dionizosie w odpowiednim temacie napisałem.
Knajp ciekawych nie znalazłem, ale miałem mało czasu.
Radom to generalnie dość dziwne miasto.
W knajpach w okolicach rynku (sam rynek jest bardzo zaniedbany i bez knajp) można znaleźć Tyskie, Warkę i Żywca.
W 'Teatralnej ' lany Żywiec i Haineken (5 i 7 zł/0,5). Smaczne jedzenie. Nie zakąłdam nowego wątku, bo piwnie na to nie zasługuje.
Na Airshow Warka po 4zł/0,4dm3
Obserwując to miasta przez kilka godzin marnie widzę przyszłość browaru restauracyjnego i mam nadzieję, że się mylę.MM961
Comment
-
-
Radom - dziwne miasto
Jest nie tylko dziwne , ale i dotknięte swoistym piętnem. Karane za Czerwiec '76, doświadczane nieudolnymi władzami miejskimi ( ostatni prezydent na wysokim poziomie Grzecznarowki był tak dawno , ze najstarsi ...), zaświeciło słoneczko na 2 lata - Biskup Chrapek - zginął w wypadku samochodowym, inne miasta chcą zabrać Radomiowi AIR SHOW i pewnie tak się stanie po ostatniej tragedii na lotnisku.
Całkowity brak optymizmu także w temacie piwo ( oprócz Dionizosa ).
Comment
-
Comment