Czy ktoś mi może wskazać sklep w stolicy gdzie nabędę drogą kupna Konstancina? Dla ułatwienia napiszę, że nie interesuje mnie sklep "U Joli" i piwo "Mocny Warszawiak".
Konstancin w Warszawie
Collapse
X
-
W sklepie spożywczym (obok jest drugi, typowo alkoholowy) przy metrze Racławicka dostaniesz mazowieckie mocne i zwykłe, w dodatku z lodówki.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Na Pasażu Natolińskim można zdobyć praktycznie cały przekrój w 2 monopolowych, jeden zwie się "Wodnik" a drugiego nazwy nie pamiętam.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziNa Pasażu Natolińskim można zdobyć praktycznie cały przekrój w 2 monopolowych, jeden zwie się "Wodnik" a drugiego nazwy nie pamiętam.
Wszystkim dziękuję za szybka odezwę. Wasze
Comment
-
-
Wychodząc na metrze Natolin idziesz w stronę Kabat, prawe wyjście i masz ciąg sklepów na prawo. Tam jak jest poczta. Szczerze to nie wiem czy to jest jeszcze Belgradzka czy też właśnie Pasaż Natoliński, ale chyba jednak Belgradzka.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Ok. miesiąca temu duży wybór Konstancina (w butelkach 0,5 i 0,33 l) widziałem w delikatesach przy ul. Grenadierów na odcinku między Al. Stanów Zjednoczonych a Ostrobramską. Idąc w kierunku Ostrobramskiej sklep znajduje się po lewej stronie (numeru niestety nie pamiętam).
Niedawno pokazało się piwo Mazowieckie Specjal. Zarówno małe jak i duże jest do kupienia we Włochach przy ul. Szuberta (w rejonie ul. Fraszki). Numeru niestety też nie pamiętam.
Comment
-
-
Też się nad tym zastanawiałem. Muszę do nich wcześniej przedzwonić.
Comment
-
-
A co jest na tej Bokserskiej i pod którym numerem?
Pytam bo planuje wypad do stolicy w przyszłym miesiącu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Sklep "Kadmis", który ma w swojej ofercie piwo beczkowe właśnie z Konstancina: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=1188
Comment
-
-
W Hali Targowej na Stegnach, przy ulicy Bonifacego (blisko skrzyżowania z Sikorskiego) jest wybór Konstancina. Tydzień temu było na pewno, poza Mocnym Warszawiakiem, Bardzo Mocne i Mazowieckie Specjal. Bywają też inne.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
W sklepie spożywczym przy przystanku tramwajowym "Niedźwiedzia" (róg Puławskiej i Niedźwiedziej) na Służewiu są od dawna kolejne Konstancińskie marki w sprzedaży. Obecnie Mazowieckie Specjal (1,40+ but.) oraz Mocne.
Obiło mi się u uszy, że browar szykuje coś nowego- tym razem w puszkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarek191 Wyświetlenie odpowiedziA gdzie w Wa-wie można nabyć produkty browaru z Konstancina ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment