Gdzie piwo na wschód od Łodzi?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wil
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.03
    • 32

Gdzie piwo na wschód od Łodzi?

Czy ktoś jest zorientowany gdzie na wschód od Łodzi można dostać piwo ze Zduńskiej Woli, Piotrkowa i Łaska? Będę wdzięczny za wiadomość do soboty.
  • Sokół83
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1598

Kipera to znajdziesz w prawie w każdym sklepie (szczególnie na wsi)
    Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• wil
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.03
      • 32

Dzięki za odpowiedź chociaż byłem już w drodze. Trafił się Kiper, Zduńska Wola, Łask i Zodiak.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
        ART
        Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
        2023-06-18, 15:10
      • e-prezes
        ???, [Dziki Wschód] Flauta
        e-prezes
        Mimo, że dość konsekwentnie nie podają na opakowaniu gdzie zostało uwarzone piwo mam pewien sentyment do tego browaru. Trudno - tak musi być!

Nie inaczej, bo właśnie tym piwem chciałem uświetnić swoje kolejne urodziny. Data rozlewu to 16.11.2023, więc mogłem z nim poczekać,...
        2024-05-20, 09:17
      • pebejot
        Barbados, Christ Church, Wilcox Ridge, DreadHop Brewing
        pebejot
        Na gorącym Barbadosie działają trzy browary.
        Najnowszym jest DreadHop Brewing, otwarty w roku 2017.
        Jest to mały browar przemysłowy, znajdujący się 13 km na wschód od stolicy wyspy, Bridgetown.
        Można tu dojechać w pół godziny minibusem za 3,50 BBD (2 USD). Trzeba wysiąść...
        2023-04-16, 20:42
      • Prusak
        Dziki Wschód, Lubel
        Prusak
        Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
        2024-01-28, 00:51
      • e-prezes
        ?, [Dziki Wschód] Orła cień
        e-prezes
        Z etykiety: Nitro Choco Hazel Nut Brownie Stout. 18 blg, 5% alk.

Muszę stanowczo zaprotestować! To jest coś jak ten Bojan Karibski. Komuś chyba się proporcje pomyliły... Nawet po rozcieńczeniu innym neutralnym piwem jest tak słodkie jak Magnus Jagiełły i walący sztucznym aromatem....
        2024-01-20, 18:11
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...