Czy ktoś jest zorientowany gdzie na wschód od Łodzi można dostać piwo ze Zduńskiej Woli, Piotrkowa i Łaska? Będę wdzięczny za wiadomość do soboty.
Gdzie piwo na wschód od Łodzi?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Mimo, że dość konsekwentnie nie podają na opakowaniu gdzie zostało uwarzone piwo mam pewien sentyment do tego browaru. Trudno - tak musi być!
Nie inaczej, bo właśnie tym piwem chciałem uświetnić swoje kolejne urodziny. Data rozlewu to 16.11.2023, więc mogłem z nim poczekać,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na gorącym Barbadosie działają trzy browary.
Najnowszym jest DreadHop Brewing, otwarty w roku 2017.
Jest to mały browar przemysłowy, znajdujący się 13 km na wschód od stolicy wyspy, Bridgetown.
Można tu dojechać w pół godziny minibusem za 3,50 BBD (2 USD). Trzeba wysiąść...-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
-
-
Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
-
2024-01-28, 00:51 -
-
Z etykiety: Nitro Choco Hazel Nut Brownie Stout. 18 blg, 5% alk.
Muszę stanowczo zaprotestować! To jest coś jak ten Bojan Karibski. Komuś chyba się proporcje pomyliły... Nawet po rozcieńczeniu innym neutralnym piwem jest tak słodkie jak Magnus Jagiełły i walący sztucznym aromatem....-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment