Jeśli ktoś wie gdzie w Częstochowie można dostać piwo z Zawiercia albo z browarów z południa Polski proszę o wiadomość.
Częstochowa - piwo z Zawiercia
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Dreamer; 2007-10-23, 19:58. -
Comment
-
Sklep na Sikorskiego można sobie powoli odpuścić.. Z Zawierciem generalnie jest problem. Może na Nowowiejskiego obok Starego Ratusza będzie, ale dawno tam nie byłem więc nie wiem. Polecam "Ekskluziw" w Alejach (prawa strona - albo północna jak kto woli, za linią tram. w kierunku jasenej wieży). Powinni coś mieć..fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Nie wiem czy we wszystkich społemowskich sklepach, ale na ul. Powstańców Śląskich można dostać Bonera Mocnego w bączkach."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Related Topics
Collapse
-
Aż dziwne, że nikt z browarbizowiczów do tej pory nie dotarł do Charkowa. A to 1,5 milionowe miasto może się pochwalić dziesięcioma browarami (jeśli liczyć koncernowy Rogań to jest ich nawet 11).
Powstały w 2012 roku browar restauracyjny AltBier mieści się w niezbyt pięknym, pokrytym...-
Channel: Ukraina
-
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witajcie
Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment