Jeśli ktoś wie gdzie w Częstochowie można dostać piwo z Zawiercia albo z browarów z południa Polski proszę o wiadomość.
Częstochowa - piwo z Zawiercia
Collapse
X
-
Last edited by Dreamer; 2007-10-23, 19:58.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dreamer Wyświetlenie odpowiedziCo ciekawe, pomimo sporego wyboru, na Zawiercie tu chyba nigdy nie trafiłem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wil Wyświetlenie odpowiedzialbo z browarów z południa Polski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dreamer Wyświetlenie odpowiedziPrzecież GAB leży na południu Polski
Comment
-
-
Sklep na Sikorskiego można sobie powoli odpuścić.. Z Zawierciem generalnie jest problem. Może na Nowowiejskiego obok Starego Ratusza będzie, ale dawno tam nie byłem więc nie wiem. Polecam "Ekskluziw" w Alejach (prawa strona - albo północna jak kto woli, za linią tram. w kierunku jasenej wieży). Powinni coś mieć..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Nie wiem czy we wszystkich społemowskich sklepach, ale na ul. Powstańców Śląskich można dostać Bonera Mocnego w bączkach."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment