Witam. Interesuje mnie gdzie można napić się tanio piwa z beczki? Chodzi mi głównie o Białystok, ale niedalekie okolice także są do przyjęcia. Najatańsze piwo, które piłem z kija było w Czarcim Pubie za 4zł - 0.5l. Szukałem podobnego tematu na forum, niestety takiego nie znalazłem, więc pozwoliłem sobie na założenie owego. Mam nadzieję, że ktoś podpowie, gdzie tanio wypić coś dobrego. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
Najtańsze piwo beczkowe w Białymstoku. Gdzie można je znaleźć??
Collapse
X
-
Najtańsze piwo beczkowe w Białymstoku. Gdzie można je znaleźć??
╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
- GIOCARE - Polski produkt wyprodukowany dla Biedronki lecz już niespotykany :(
"Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem"
http://www.kp.pl/Tagi: brak
-
-
no najtansze bylejakie piwo ale jakies dobre╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
http://www.kp.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GioCare Wyświetlenie odpowiedzino najtansze bylejakie piwo ale jakies dobreLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZawiń do Bytomia (też na B) to znajdziesz piwko za 2.50 i to dobre.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
a nie ma nigdzie w Białymstoku taniego dobrego piwa, najlepiej żeby było z beczki?╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
http://www.kp.pl/
Comment
-
-
Proponuję aby kolega udał się do kilku barów, które znajdują się w okolicach dworca PKP przy ul. Zwycięstwa na przeciw bazarku "Madro" - ostrzegam jednak - są to klimaty Zythumowe i z dziewczyną to raczej niekoniecznie, ale z kumplami... Polecam też bar HORTEX przy Skłodowskiej, przy Jurowieckiej bar za przystankiem koło Rossmana (jeden od frontu, drugi w podwórku), no i CECHOWA na Warszawskiej. No i wspomniany bar NA WINKLU - róg Kopernika i Bema - sami swojacy, własne kufle i tylko raz tam wszedłem, ale mówiąc szczerze na piwo nie zostałem ...
Lokale w/w może nie są najpierwszej urody i mody, ale można nabyć tam kufelek jasnego w rozsądnej cenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GioCare Wyświetlenie odpowiedzino najtansze bylejakie piwo ale jakies dobre
Comment
-
-
może trochę konkretów do tego, co napisał Nikita
Cechowa - ul. Warszawska - Łomża 3,50 PLN, Żubr 4 PLN
Piwiarnia - ul. Jurowiecka - Łomża i Specjal 3,50 PLN (czynna do 19)
Bar Kiper - ul. Jurowiecka - Specjal - 6,80 PLN / litr
przy dworcu PKP w kier. przeciwnym do centrum miasta - chyba Warka 3,50 PLN (dawno nie byłem)
do tego dochodzą jeszcze pewnie jaiieś bary osiedlowe - np u mnie na os. TBS w bloku jest Tyskie po 4 zł....Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziBar Kiper - ul. Jurowiecka - Specjal - 6,80 PLN / litr
Comment
-
Comment