Czy w Polanicy Zdroju jest jakieś miejsce przyjazne piwoszom ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1841

Jasne.
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
      dadek
      Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
      2024-04-13, 01:37
    • heckler
      Czechy, Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
      heckler
      U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
      2023-06-14, 10:38
    • Szaikan
      Fermentor zaciągnął wodę z rurki
      Szaikan
      Witam, mam taki problem otóż ważyłem moje pierwsze piwo z brewkitu i przy przenoszeniu fermentor zaciągnął wodę z rurki, byka tam z 20 min, czy coś może się złego stać?
      2017-11-28, 17:18
    • dadek
      Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
      dadek
      Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
      2024-11-20, 02:51
    • ART
      Zaniemyśl, Średzka 1, Kolorowe Tarasy
      ART
      Jest tu kawiarnia i restauracja. Kuchnia smaczna, obsługa przyjazna i pomocna. Ugoszczeni zostaliśmy po królewsku. Miejsc od groma.

Skupmy się jednak na piwie: Jest tu Miłosław z kija za 13 zł. Z potężnym diacetylem pasuje do obficie maślanych (bardzo smacznych!) posiłków...
      2024-10-19, 21:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...