Warszawa.....jakiś dobry sklep ???

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stasiek
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2007.02
    • 609

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vladimir Wyświetlenie odpowiedzi
    Kasztelanik niepasteryzowany sie pojawi od Święta (jest sprytnie schowany tak żeby go klient nie mógł kupić, zawsze w czerwonej kracie tyskiego i stoi gdzieś pod regałem mniej więcej na środku regału z piwami )
    Czy jesteś pewien, że to był niepasteryzowany?
    Ja w tym sklepie od dłuższego już czasu wypatrywałem niepasteryzowanego i nie znalazłem.
    Dziś sprawdziłem i był tylko pasteryzowany. Stał obok czerwonej kraty tyskiego w zielonej kracie okocimia.

Comment

• vladimir
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2008.01
      • 14

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedzi
      Czy jesteś pewien, że to był niepasteryzowany?
      Ja w tym sklepie od dłuższego już czasu wypatrywałem niepasteryzowanego i nie znalazłem.
      Dziś sprawdziłem i był tylko pasteryzowany. Stał obok czerwonej kraty tyskiego w zielonej kracie okocimia.
      Jestem pewien na 101% i dokładnie mówię o tym miejscu zazwyczaj był w kracie ze zwykłym Kasztelanem w stosunku 50 na 50 . No i chyba nie znalazłem go więcej niż 12 sztuk jednorazowo, wszystko oczywiście padło moim łupem Wiec polecam zwiedzanie tej magicznej kraty od czasu do czasu
      Last edited by vladimir; 2008-01-15, 19:13.

Comment

• Akren
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2004.12
        • 111

Faktycznie oni chyba muszą chować tego Kasztelana bo kiedyś też moi znajomi wygrzebali gdzieś spod innych skrzynek jedną kratę.

Comment

• vladimir
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2008.01
          • 14

Jasne że tak, lepiej schować niepasteryzowane piwko tak żeby sie przeterminowało a wystawić 15 półek ciepłego Leszka na wystawie A co do kolejnych śmiesznych zachowań w PiP to kiedyś jak była normalna cena na Kujawiaka (Choć teraz w końcu powrócili do starej ceny 1.89 po ich nieudanym chwycie marketingowym) przyjechał śmieszny ludek z całą paletą piwka Kujawiak, po czym skonsultował sie z kolegą który widać też miał fantastyczne pojęcie o piwie i obje zdecydowali "Dobra wywieś to na magazyn przecież to nie pójdzie w ogóle" Słysząc to popędziliśmy za Panem z magiczną paletą i będąc już 1 nogą w magazynie uprosiliśmy parę butelek..

Comment

• dadek
            Major Piwnych Rewolucji
            🍺🍺
            • 2005.09
            • 4698

No tak, już wiem kto te Kujawskie po 1,89 tak pustoszy! Ja też się tam kładłem na podłodze żeby wybrać resztki z najniższej półki na której stoją. Ale generalnie to jest tam lekki bałagan w grudziądzkich gatunkach co nie znaczy że nie da się znaleźć co potrzeba.Nawet fajnie poszperać. Gorzej z Kasztelanem niepasteryzowanym bo wyszperałem w skrzynkach tylko 2 razy i raz trafiłem dwie butelki wstawione do lodówki naprzeciw regału. Co ciekawe na moje pytanie czy może jednak mają odpowiedzieli że takiego z zielona etykietą to w ogóle nie było!

Comment

• kibi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarek191 Wyświetlenie odpowiedzi

Korzystając z okazji. Czy może ktoś polecić naprawdę dobrze zaopatrzony sklep w Wa-wie.
              Gdziekolwiek. Chciałbym kupić coś z browarów ogólnie w Wa-wie niedostępnych.
              Pytałeś juz w innym temacie o piwa z Konstancina. Odpowiedź jest podobna: Jola na Koszykowej i Fizz na Kobielskiej.

Comment

• Jarek191
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2006.02
                • 85

Dziękuję bardzo. A odp w innym temacie sie mi nie wyświetliła. chiba. Jeszcze raz dziękuję.

Comment

Przetwarzanie...
                X