Czy ktoś z szanownego grona forumowiczów, może mi wskazać adres z lokalem (najlepiej w centrum), w którym to podają z beczki piwa z Browaru Staropolskiego (Zduńska Wola)
Lane ze Zduńskiej Woli w Łodzi- gdzie?
Collapse
X
-
Czy napewdę jest tak krucho z takimi lokalami w Łodzi, czy po prostu lenistwo, co niektórych ogarneło i niechce im się odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie? -
jak byliśmy kilka miesięcy wstecz kilka lokali które miały niegdyś zduńskowolskie piwa już ich nie miały. była tam wareczka i tyszeczkie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...-
Channel: Austria
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
-
Typowy lokal kraftowy nad rzeką Avon, przypominający mi nieco estoński browar Pohjala, z dwupoziomową imprezownią i wielkim barem na dole. Z góry zaś doskonale widoczny cały sprzęt, na górze jest też znacznie spokojniej. Dużo przestrzeni i duży wybór piw, klientela liczna, głównie około...
-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Klon porteru bałtyckiego ze Zduńskiej Woli.
Ekstrakt 22.0*, alko 10.2%
Warka: 02.06.2028
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - niewiele.
Gaz - średni.
Barwa - czarny.
Aromat - ciemne susze owocowe, kawa, daktyle.
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-07-27, 19:15 -
-
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...-
Channel: Rumunia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment