W Białym jest tylko jeden taki sklep, czy są jeszcze jakieś i czy można, w którymś zaopatrzyć się w asortyment piwowarski?
Gdzie w Białymstoku zakupię ciekawe piwo?
Collapse
X
-
Temat wydzielono z dyskusji: Białystok, Słonimska 21, Piwa Świata.
Prosiłabym na przyszłość o zamieszczanie tego typu pytań w odpowiednich działach, tematach, a nie w temacie dotyczącym konkretnego sklepu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Po wpisaniu w wyszukiwarce Białystok pojawia sie kilka sklepów.Osobiscie odwiedzam tylko trzy. Na Słonimskiej (Piwa Świata) Kilińskiego (Alkohole Świata) i Malmeda 29 (Monopolowy). Niedługo podobno ma byc otwarta filia sklepu ze Słonimskiej na ul.Liniarskiego. Pozostają jeszcze hipermarkety ale tam bez rewelacji.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13190 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
Related Topics
Collapse
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
-
Channel: Podkarpackie
2020-08-07, 19:53 -
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment