Które puby w Warszawie mają największy wybór piw butelkowanych Proszę o informacje.
Pub w Warszawie z największym wyborem piw
Collapse
X
-
Jeśli chodzi o piwo lane to zaprowadź go tam, gdzie piwo robi się na miejscu czyli albo do Bierhalle albo do Browarmii. Jeśli butelkowe to polecam Windygo. Lokalizacje znajdziesz w Piwo-Gdzie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Bierhalle, Windygo ???........przecież tam jest garstka piw !! Niech kolega podjedzie na Koszykową do sklepu U Joli i zakupi kilka butelek z co najmniej stu i walnie za rogiem dla spróbowania !!! Obawiam się, że trudno będzie znależć pub, gdzie wybór piw zacnych przekraczać będzie magiczną liczbę 5......niestety tak to wygląda w stolicy. W Łodzi jest taka piwiarnia, nazywa się to Peron 6, jest tam sporo piw, sporo znaczy minimum 50 różnych. Miłego picia życzę !! Sam wielokrotnie byłem i popijałem fajne browarki.
pozd
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNiech kolega podjedzie na Koszykową do sklepu U Joli i zakupi kilka butelek z co najmniej stu i walnie za rogiem dla spróbowania !!!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa pierwszy ogień proponuję walnąć z gwinta Chimaya Grand ReserveMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa następnie zapiłbym to LaTrappe Bock na przemian z wiśniowym Kriekiem.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Jeśli znajdziesz gdzieś w Wawie lokal z piwami butelkowymi, to i tak raczej będą to koncerniaki. A już na pewno nie ma żadnej knajpy z dużą różnorodnością dobrych piw. Gdyby była - została by już opisana.
Lokale typu Peron 6 (Łódź), Degustatornia (Trójmiasto) czy Ćesky Raj (Wrocław) to perełki w skali całej Polski.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziLokale typu Peron 6 (Łódź), Degustatornia (Trójmiasto) czy Ćesky Raj (Wrocław) to perełki w skali całej Polski.Last edited by delvish; 2008-06-26, 11:46."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziĆesky Raj (Wrocław) to perełki w skali całej Polski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziNo ja bardzo przepraszam, a Non Iron w Krakowie to co?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziHola, hola, a co to za lokal? Pierwsze słyszę. Na forum go nie znalazłem.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziBo ten lokal jeszcze nie jest otwarty. Ale już było w nim "przedpremierowe" spotkanie piątkowe (albo sobotnie).
Comment
-
-
Oj widze że piwa innego niż koncerniak to w pubie warszawskim chyba nie spróbuję. Niby stolica a żeby piwa dobrego ciężko było się napić? to już normalnie krew człowieka zalewa. Trójmiasto, Łódz, Wrocław, Kraków mają dobre puby a Warszawa nie - po prostu super.
Comment
-
Comment