No niestety to tak wygląda - Warszawa pod względem piwnym to najgorsze miasto w kraju chyba. Z poslkich piw jest tylko Namysłów lany, do tego BUdvar, czasem Koestritzer ciemny, Tucher , z tym , że te ostatnie to w abstrakcyjnych cenach.
Pub w Warszawie z największym wyborem piw
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bialy-r Wyświetlenie odpowiedziNiby stolica a żeby piwa dobrego ciężko było się napić?
A może właśnie dlatego, że to stolyca.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Sugerujesz, że to dlatego, że jest w Warszawie dużo emigrantów za chlebem z prowincji którzy są bardziej poodatni na reklamy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTrójmiasto, mozesz mi podpowiedzieć gdzie takowe się znajdują?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTrójmiasto, mozesz mi podpowiedzieć gdzie takowe się znajdują?
Hola, hola, a co to za lokal? Pierwsze słyszę. Na forum go nie znalazłem.Last edited by Pendragon; 2008-06-26, 17:26.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziŚmiało jerzy, nie krępuj się... podziel się swoimi wrażeniami.
Ja się dzielić wrażeniami nie mogę, bo wypiłem ledwie dwa szybkie piwa i musiałem uciekać z lokalu z powodów wiadomych - bycia w dyskryminowanej przez mniejszość większości.
Ale skończmy już ten off-topic.Last edited by jerzy; 2008-06-26, 18:02.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment