Piwo Fuller's ESB

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ket24
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.05
    • 9

Piwo Fuller's ESB

Hej,

Tak się składa, że piszę pracę magisterską na temat ESB. Wprawdzie z piwem ESB dużo nie ma wspólnego, ale chciałem w ramach podziękowania podarować promotorowi butelkę tego piwa
    Dlatego pytanie: Gdzie można to piwo kupić? Czy ktoś je widział w sprzedaży w Polsce?

PS: Napisałem TU, ale raczej nikt się do tego tematu nie dogrzebie, więc piszę tutaj. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Related Topics

Collapse

• Micho113
    Książki o browarach
    Micho113
    Cześć
    Piszę pracę magisterską o zakładaniu browaru rzemieślniczego. Chciałbym was zapytać czy kojarzcie jakieś książki, artykuły czy też inne publikacje o tej tematyce? Wszelka pomoc będzie na wagę złota. Pozdrawiam
    2021-07-08, 19:42
  • Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 20:34
  • Rafad78
    IPA 14 blg
    Rafad78
    Zakupiłem zestaw IPA 14 blg. Mam pytanie odnośnie chmielenia. Instrukcji dołączonej do zestawu piszę, że na początek dajemy Marynkę, a przy wyłączeniu palnika chmiel lubelski. Nie umie jednak określić, kiedy dodajemy czasowo dokładnie ten chmiel lubelski, ile czasu go przetrzymujemy.
    2023-11-19, 15:42
  • emso
    Praca magisterska - Badanie preferencji konsumenckich na rynku piw - ankieta
    emso
    Cześć!

Jestem studentem studiów magisterskich na kierunku Towaroznawstwo. Moja praca magisterska, jak zapewne się domyślacie, będzie dotyczyła piwa, stąd miałbym do Was wielką prośbę o wypełnienie ankiety dotyczącej preferencji konsumenckich na rynku piw. Ankieta jest dosyć...
    2017-04-08, 15:54
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 19:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...