Gdzie w warszawie mogę teraz kupić molsona?
Molson Canadian.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Zakupiona butelka w Anglii... wypita i potem czytam drobne druczki... Hiszpania, uwarzone w La Sagra Brew.
Alko 5,4% i IBU wg pierwowzoru amerykańskiego było 19 i tyle też może być w wersji hiszpańskiej.
Piana - na początku więcej potem pełna warstewka.
Lacing...-
Channel: Hiszpania
2021-01-13, 01:50 -
-
Witam!
Poszukuję sklepu w Polsce, w którym mógłbym zakupić kanadyjskie piwo Molson Canadian. Czy ktoś z szanownych forumowiczy kojarzy może takowe miejsce? Konkretna lokalizacja nie ma znaczenia, szukam sklepu po prostu gdziekolwiek w Polsce
Pozdrawiam
John-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
-
Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 18:44 -
-
Brew Academy - ChinChiller Brewery znajduje się na dość dalekich przedmieściach Christchurch. Na tyle dalekich, że nie mam pojęcia, jak tam się Ci wszyscy ludzie zjawiaja. Ja dralowalem przez jakieś tereny przemysłowe, gdzie wieczorem nie było żywej duszy i nawet samochód - poza głównymi...3 Photos
-
Channel: Australia i Oceania
2023-11-27, 18:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment