w wawie mają wersję limitowaną królewskiego...
już mi się skończyły,
ale jadę w przyszłym tygodniu to trochę przytargam, jak by ktoś 3ci chciał proszę o info!
Jaco, ale na naszym forum nikt się tym piwem nie fascynuje, toż to zwykła koncernówka, nawet w Wawie nie robiona. Jak przebywaj w Trójmieście to się wybierz do Degustatorni i popróbuj naprawdę dobrych polskich piw
znam degustatornię...
przyznam szczerze tylko po przeprowadzce to 3miasta poszedłem tam ze znajomymi,
i wymiękłem jak przyszło do zamówienia piwa ( ambery i inne cuda )
jak to nikt się nie fascynuje, teraz ktoś szuka w poznaniu
ostatnio jak byłem w delegacji w wawie to 10osób które było razem ze mną, wszyscy kupili sobie królewskie
jak to nikt się nie fascynuje, teraz ktoś szuka w poznaniu
ostatnio jak byłem w delegacji w wawie to 10osób które było razem ze mną, wszyscy kupili sobie królewskie
Napisałam, że NA NASZYM FORUM nikt się tym nie fascynuje. Ta osoba, o której piszesz, to typowy przypadkowy gość, a Twoi znajomi to chyba też nie są od nas jak mniemam.
El Águila to kiedyś był madrycki browar o ciekawej architekturze, a dziś obiekt stanowi niesamowitą, "loftową" bibliotekę, z zachowanymi elementami browarnianymi:
Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
Comment