dzisiaj jadę do giżycka i jutro jak będę wracał wykupię co nie co
piwo królewskie w 3mieście gdzie można je znaleźć
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaco007 Wyświetlenie odpowiedzi(...)
były trochę zakurzone ale byłyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Stały na samym dole, ledwie dostrzegalne, to się i ukurzyły.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jaco, ale na naszym forum nikt się tym piwem nie fascynuje, toż to zwykła koncernówka, nawet w Wawie nie robiona. Jak przebywaj w Trójmieście to się wybierz do Degustatorni i popróbuj naprawdę dobrych polskich piw
Comment
-
-
znam degustatornię...
przyznam szczerze tylko po przeprowadzce to 3miasta poszedłem tam ze znajomymi,
i wymiękłem jak przyszło do zamówienia piwa ( ambery i inne cuda )
jak to nikt się nie fascynuje, teraz ktoś szuka w poznaniu
ostatnio jak byłem w delegacji w wawie to 10osób które było razem ze mną, wszyscy kupili sobie królewskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaco007 Wyświetlenie odpowiedzijak to nikt się nie fascynuje, teraz ktoś szuka w poznaniu
ostatnio jak byłem w delegacji w wawie to 10osób które było razem ze mną, wszyscy kupili sobie królewskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaco007 Wyświetlenie odpowiedzii wymiękłem jak przyszło do zamówienia piwa ( ambery i inne cuda )
Comment
-
-
Pewnie gdy dowiedział się ile za te Ambery przyjdzie zapłacić
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaco007 Wyświetlenie odpowiedzinie bo nigdy nie wiedziałem o istnieniu innych piw niż żywiec, warka, tyskie, lech, oczywiśćie królewskie, heineken itp...Last edited by żąleną; 2008-10-26, 00:49.
Comment
-
-
Mam wrażenie, że zaczynacie odbiegać od tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment