Gdzie - Kelt?
Collapse
X
-
To by było piękne. Dla pewności, żebym nie pojechał na darmo i na miejscu zawodem się nie karmił, to ten czeski Kelt Stout na bank? Jak tak to śmigam i biorę od razu zapasik
-
Kelt Stout jest jednak piwem czeskim -> http://browar.biz/forum/showthread.p...ght=kelt+stoutComment
-
To że ten Kelt jest czeski to my, przynajmniej ja, wiemy. Chodzi tylko o to czy informator aby coś nie pomieszał i rzeczywiście daje namiary na to piwo, a nie jak to się często zdaża, myli go nazwa. Bierze pod uwagę samo 'Kelt', pomija Stout i o jasnym słowackim mówi, że to toComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam.
Zastanawiałem się, czy dopisać się do tematu "Kelt,Hurbanovo" , gdzie opisywany był stary Kelt 12% w krachli, lecz stwierdziłem że nowy, świeżo wypuszczony Kelt 12%, jednak nie jest tym samym co ten stary, dlatego też, założyłem osobny wątek.
Na nowego...-
Channel: Słowacja
-
-
Witam
Od jakiegoś czasu poniewierają mi się 'w obejściu'butelki Kelt - w liczbie 8 sztuk (takie z porcelankowym zamknięciem). Są w bardzo dobrym stanie, mają tylko nieco 'zmęczone' etykiety
Pomyślałem, że chętnie je zamienię - np. za jakieś birofilium ze Szwejkiem,...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2009-03-06, 11:44 -
-
Piwko to zostało mi przywiezione przez przyjacółkę, ze słowacji.
Ten ciekawy specjał jest na licencji Heinekena, a robi go Złoty Bażant a.s.-(cokolwiek to u nich znaczy).
Kelt Premium ma minimalnie 5% obj. alkoholu i 12% ekstraktu.Zamykanie butelki jest takie same jak w Grolschu,...-
Channel: Słowacja
-
-
Ma ktoś może z wawy lub bliskich okolic niepotrzebne butelki z zamknięciem typu kelt ? Pozyskałbym tego trochę, mogę się zamienić na zwykłe butelki, bądż w rozsądnych granicach nawet na pełne butelki z piwem. Butelki tylko o pojemności 0,5 l, o normatywnych wymiarach pasujące do standartowej...
-
-
-
Witam,
mam do sprzedania 40 sztuk butelek po piwie Kelt 0,5l.
Butelki posiadają sprawne zamknięcie porcelanowe.
Cena 3 zł za sztuke, jesteś zainteresowany kilkoma sztukami? odezwij się a napewno się dogadamy
Łukasz-511-176-045
dudzik17@op.pl
...-
2013-11-01, 19:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment