Witam! Czy ktoś wie gdzie można dostać Królewskie w Poznaniu?
Gdzie Królewskie w Poznaniu?
Collapse
X
-
Fakt nie ma, najbliżej w Kórniku, Słupcy lub Murowanej Goślinie. Nie rozumiem tej "mody" na Królewskie, aczkolwiek w porównaniu z 90% koncerniaków jest ono nawet wypijalne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Też nie rozumiem po co to komu i do czego.W Poznaniu bywam dość często i prawdziwe piwa są spokojnie osiągalne. Jako urodzony Warszawiak, nawet bym nie chciał na to obecne pseudo Królewskie nawet spojrzeć, tak jak na inne koncernowe pomyje. Ale może to i lepsze od Lecha... Nie wiem i nie zamierzam sprawdzać. A Królewskie się skończyło wraz z zamknięciem Browaru Warszawskiego na Grzybowskiej. Teraz to tylko nalepka na butelce z fabryki napojów piwopodobnych Warka.
Comment
-
Proszę nie komentować gustu piwnego innych użytkowników. Każdy pije to co lubi. Do oceniania piwa służy dział Piwo Konkretnie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Będąc w Cluj 8.08.2023 odwiedziliśmy browarek Hophead Brewing https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ku#post2336054.
Dokładnie bramę obok, po tej samej stronie ulicy,...-
Channel: Rumunia
2023-10-29, 22:04 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment