Stworzyłem taką oto mapkę z lokalizacją czeskich knajp, w których można się napić piw z browaru Bakalář Rakovník. Poglądowa miniaturka poniżej, a TUTAJ można na powiększeniu sprawdzić bliższe szczegóły. Jeśli pomysł się spodoba, to mogę zająć się innymi małymi czeskimi browarami. Być może ten temat zdopinguje ekipę do dawno już zapowiadanych usprawnień na forum Chyb to jest zgodne z zasadami?
Czechy, browar Bakalar Rakovnik - gdzie można się napić?
Collapse
X
-
Czechy, browar Bakalar Rakovnik - gdzie można się napić?
Last edited by Pendragon; 2008-10-24, 22:55.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
W Pradze na Brzewnowie, Belohorska ul. idąc lewą stroną ulicy, plecami od centrum /lub jadąc tramwajem 22, przystanek Marjanka lub kolejny - Drinopol/ jest herna z Bakalarzem /wisi firmowy neon/. Czasami są braki w dostawach, humor wtedy poprawić można Bernardem.
Comment
-
-
Przy browarze w Rakovniku nie ma niestety żadnej firmowej restauracji / gospody, ale w mieście jest wiele knajpek gdzie leją Bakalarza.
W Pivovarskiej prodejnie dostępne wszystkie rodzaje Bakalarza za śmieszne grosze, firmowe szkło, podkładki, obrusy, popielniczki. Jedyne czego nie ma to etykiety. Po komplet etykiet odesłano mnie do budki strażnika przy bramie browaru. Ten dał mi 3 komplety etykiet za darmo i poprosił, abym wpisał się do księgi.
Comment
-
Comment