Czy gdzieś oprócz Rybnika można kupić piwo z browaru rybnickiego?
piwa z Rybnika
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Tyle, że to piwo z Jędrzejowa. Dostępne w Muszkieterach, a kiedyś (pół roku temu) widziałem także w Biedronce.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-10-29, 20:11.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
A mnie chodzi o to coś:
kapsle są, promocja jest to i piwo można chyba gdzieś kupić.
Ale GDZIE ????????????
A może inaczej, może ktoś ma takie kapsle i właśnie zastanawia się komu by je wysłać
Mnie !!!!!!!Comment
-
No to już dostałeś info, że to piwo robi Jędrzejów. Puszki widziałem poł roku temu w Muszkieterach, może butelki też się tam pojawiły?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
-
Channel: Czechy
-
-
Urban Chestnut to browar z amerykańskiego St. Louis, założony w 2010 r. przez Bawarczyka Floriana Kuplenta, którego filozofią jest łączenie piwowarskiego nowego i starego świata.
W 2015 r. w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) otworzył drugi browar....-
Channel: Niemcy
2024-12-27, 21:18 -
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
https://maps.app.goo.gl/th2JJYjNnqiztMwQA
Jak ktoś zajrzy do Jicina, to w okolicy jest jeziorko pod Jinolicami z sezonowo działającymi kempingami i w kilku budach prostymi klasycznymi piwkami. Ale wystarczy niezbyt długi spacerek 2km żeby napić się świetnego piwa z Lomnic. ...-
Channel: Czechy
2024-11-07, 20:56 -
-
"Baltic Porter Day 2025
Jak co roku świętujemy to najważniejsze piwne święto. Spodziewajcie się przynajmniej czterech porterów na kranach, dużej selekcji butelek/puszek, specjalnego burgera i coś jeszcze wymyślimy" cytat ze strony wydarzenia...Start2025-01-18Koniec2025-01-18AdresWarszawa, ul. gen. Władysława Andersa 23,-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-03, 17:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment