Czy ma ktoś jakieś informacje gdzie można nabyć piwko z Czarnkowa w rejonie Zagłębia Śląsko-Dąbrowskiego? Interesuje mnie zarówno butelka jak i piwo z kija.
Gdzie Czarnków w Sosnowcu lub Katowicach?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziIle sie mieści w takim kartoniku? Musze szybko przeliczyć i tak napięty już grudniowy budżet.Last edited by Pogoniarz; 2008-11-25, 17:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziIle sie mieści w takim kartoniku? Musze szybko przeliczyć i tak napięty już grudniowy budżet.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziPromil, miałbyś ewentualnie miejsce na jeszcze jeden kartonik...?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziI ja, i ja, i ja
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziJako "kartonik" miałem na myśli 20 sztuk. Piwo w knajpie przy browarze we wrześniu kosztowało: jasne - 1,40, ciemne - 1,50. Kaucja z butelkę - 40 gr.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziA to ciekawe, bo w Szczecinie w żabce na Kołątaja jest w takim razie taniej niż w firmowym sklepiku (1,30 i 1,40)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziA to ciekawe, bo w Szczecinie w żabce na Kołątaja jest w takim razie taniej niż w firmowym sklepiku (1,30 i 1,40)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment