Witam, czy ktoś zna w Warszawie miejsce, gdzie Konstancin, Zdrojowe jak najtaniej? Tzn. najlepiej tak poniżej 2.50. Prawdopodobnie na terenie Warszawy nie ma hurtowni rozprowadzającej to piwo, jednak jeśli takowa istnieje, to bardzo chętnie poznałbym jej adres. Na forum wyczytałem, że w sam browar nie prowadzi sprzedaży detalicznej, dla podmiotów bez koncesji. A ponieważ coraz więcej znajomych to pija, przydałoby się tak 2-3 skrzynki tygodniowo kupić jakoś taniej. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Warszawa - tanie Zdrojowe
Collapse
X
-
Dzisiaj "U Grubego" kupiłem Zdrojowe Pasteryzowane za 2,15pln sztuka z kaucją. Kaucja 0,35pln. Czyli jak widać samo piwo 1,80pln. Kto to pobije ?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Browar Konstancin sprzedaje teraz Zdrojowe w obu wersjach po 1,94zł brutto plus butelka. Oczywiście jeżeli nie ma żadnej promocji. Do tego należy doliczyć marżę/narzut sklepu. Cena na półce powinna oscylować w granicach 2,40 - 2,50 plus butelka.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj "U Grubego" kupiłem Zdrojowe Pasteryzowane za 2,15pln sztuka z kaucją. Kaucja 0,35pln. Czyli jak widać samo piwo 1,80pln. Kto to pobije ?
Comment
-
-
W Piotr i Paweł w Blue City: Zdrojowe pasteryzowane 2,39 zł, Dawne 2,89. Cena z butelką, gdyż kaucji nie doliczają, czyli można odliczyć 0,35 zł.
W sklepie Prince w Al. Niepodległości 92/98: Zdrojowe past./niepast. - 2,30, Mazowieckie past./niepast. - 2,40, Dawne - 3,00. Wszystkie +0,35 kaucja.
Comment
-
-
Kosher, od razu spojrzałem. Jakoś do końca marca były terminy.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziCzyli konfrontując to z tym co napisał Szefunio "u Grubego" sprzedają Zdrojowe taniej niż je kupują. Niezły biznes.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPrzecież Szefunio wspominał o promocjach...Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Mnie tam takie promocje cieszą. Aczkolwiek nie wpłynęły znacząco na mój zakup, bo zdziwiłem się dopiero przy płaceniuSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment