Chciałem się dowiedzieć bo patrzałem na mapę i łatwo dojechać tam z Bohumina , pierw autostradą a potem zjazd na ulice Rudną i czy ten odcinek autostrady jest płatny ?
Avion Shopping Park, Czechy, Ostrava
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Szczerze mówiąc twoje wieczne wątpliwości są już męczące. Pytasz co kupisz w jednym sklepie, drugim i trzecim, jakie sklepy są w mieście X, jak dojechać do miasta Y...
Proponuję byś sam wybrał się do Avion SP i opisał jak tam dojechać, a także upublicznił ofertę piwną tego miejsca. Tym bardziej, że masz do przejechania zaledwie 20-25 kilometrów i nie powinno to stanowić wielkiego problemu.
Related Topics
Collapse
-
Jiri Kozel zaprasza w imieniu klubu kolekcjonerskiego do Domu Kultury Akord na 55 już giełdę kolekcjonerską
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Alc: 9,2%
IBU: 40
Barwa: Praktycznie czarna. Pod światło widać nieco czerwieni.
Piana: Karmelowa. Wysoka, ale opada szybko.
Smak: Malinę naprawdę czuć - przypomina syrop Herbapolu. Alkoholu w smaku prawie nie czuć, ale piwo przyjemnie rozgrzewa.
Pewnym...-
Channel: USA
2023-12-21, 20:14 -
-
Nowo otwarta, firmowa knajpka browaru Zenke, który u siebie niestety zawiesił działalność baru. W sezonie letnim, bywa, że otwierają na weekend, ale już w zimniejsze dnie bar jest zamknięty. Tu w Ostravie można się napić i zakupić na wynos wszystkie piwa które akurat oferuje browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Cisza, spokój, fajny letni ogródek, a na kranach dwa piwa warzone dla restauracji przez ostrawski browar Troll.
- Bořík jasna 11-ka 37/40 Kc. Piwo niesmaczne o ziemistym posmaku.
- Boříček 9 -ka ,ejlik, smaczniejsze, pijalne.
Czynni codziennie od 10....-
2023-07-31, 10:48 -
-
Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było. Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment