Witam! Poszukuje hurtowni mającej w ofercie Amberowskie Złote Lwy, Koźlaka i Żywe z okolic Gliwic i Zabrza. Moje pytanie wysłane e-mailem do browaru i firmy Presto zostały olane sikiem prostym. Może ktoś spotkał się z interesującym mnie asortymentem.
Hurtownie z Amberowskim piwem w woj. śląskim
Collapse
X
-
Gdzieś musi być. W osiedlowym sklepie w którym kupuje Ambera nie chcą zdradzić miejsca zaopatrzenia. Wątpię żeby kupowali go gdzieś daleko.
Złote Lwy mają duży udział w moim menu a czasy kryzysowe - trzeba ciąć koszty.Nawet najgłupsi politycy, nie są tak głupi jak społeczeństwo, które ich wybrało.
Comment
-
-
W Opolu Ambery są w Makro, to w okolicznym Zabrzu czy Katowicach może też są.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Spółka ADS ma w swojej ofercie browar Amber. Asortyment oraz sieć hurtowni na stronie:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kjaros Wyświetlenie odpowiedziGdzieś musi być. W osiedlowym sklepie w którym kupuje Ambera nie chcą zdradzić miejsca zaopatrzenia. Wątpię żeby kupowali go gdzieś daleko.
Złote Lwy mają duży udział w moim menu a czasy kryzysowe - trzeba ciąć koszty.
Comment
-
-
Promil03 dzięki za dobry namiar. W stolicy Górnego Śląska trafiłem Ambera. W Gliwickim i Katowickim oddziale ADS'u bez problemu można zrobić detaliczny zakup. w Katowicach od ręki Złote Lwy, Koźlak, Żywe i Grand Imperial Porter. Na wystawce znacznie więcej piw niż na stronie grupy. Widziałem Abbe Weizen, trzy piwa z Krajana, piwa z Van Pura (w tym wszystkie z browaru w Zabrzu), jakieś tanie wynalazki i oczywiście wszystko od "wielkiej trójcy". Ja zaopatrzyłem się w Złote Lwy za 2,96 zł/but. i Koźlaka za 3,66 zł/but. Minimalna ilość to pełne opakowanie zbiorcze. Przy okazji następnych zakupów postaram się załatwić pełny cennik dla detalu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziSpółka ADS ma w swojej ofercie browar Amber. Asortyment oraz sieć hurtowni na stronie:
http://www.ads-sa.com.pl/oferta/kate...roduktow/piwo/Ostatnia zmiana dokonana przez kjaros; 2009-03-14, 11:59.Nawet najgłupsi politycy, nie są tak głupi jak społeczeństwo, które ich wybrało.
Comment
-
Comment