7 marca br. 3-osobowa delegacja z Trójmiasta (rychu128 i tomek35) i okolic (ja) zamierza nawiedzić po raz pierwszy Płockie minibrowary. Ponieważ nikt z nas nie zna miasta, prosimy miejscowych (a może raczej właśnie "obcych", bo miejscowi raczej w hotelach u siebie nie śpią) forumowiczów o jakieś sugestie co do noclegu.
Wytypowałem 5 obiektów:
1. Hotel Jedynka, Chopina
2. Zajazd Rybaki, Rybaki
3. Pensjonat Arkadia, Różana
4. Martus, Lubuska
5. Coala (Koala?), Wiśniowa
Pozycje 4 i 5 są atrakcyjne cenowo, ale trudno cokolwiek o nich w necie znaleźć. W przypadku 4 nawet telefonu (?)
Pozycje 1-3 są pewniejsze i w zasięgu naszych portfeli (180-200 za pok. 3os). Istotne jest także to, że 1 i 2 są w zasięgu naszych nóg.
A może macie jakieś inne propozycje? Max. cena to 200 zł do podziału na 3 osoby.
Przy okazji - chętnie spotkamy się na piwie 7 marca od około 17 do powiedzmy 23.
Z innej beczki - nie znalazłem na forum żadnego godnego odwiedzenia sklepu z piwem, naprawdę nie ma?
Wytypowałem 5 obiektów:
1. Hotel Jedynka, Chopina
2. Zajazd Rybaki, Rybaki
3. Pensjonat Arkadia, Różana
4. Martus, Lubuska
5. Coala (Koala?), Wiśniowa
Pozycje 4 i 5 są atrakcyjne cenowo, ale trudno cokolwiek o nich w necie znaleźć. W przypadku 4 nawet telefonu (?)
Pozycje 1-3 są pewniejsze i w zasięgu naszych portfeli (180-200 za pok. 3os). Istotne jest także to, że 1 i 2 są w zasięgu naszych nóg.
A może macie jakieś inne propozycje? Max. cena to 200 zł do podziału na 3 osoby.
Przy okazji - chętnie spotkamy się na piwie 7 marca od około 17 do powiedzmy 23.
Z innej beczki - nie znalazłem na forum żadnego godnego odwiedzenia sklepu z piwem, naprawdę nie ma?
Comment