Płock - potrzebne sugestie co do noclegu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13959

Akurat przyjeżdżamy z krainy Ambera, więc to dla nas żaden frykas Na szczęście w drodze do Płocka zahaczymy o Zodiaka. Do bagażnika wejdzie z 5-6 skrzynek tego niedocenianego a smacznego piwka. Ew. można by dokupić trochę Noteckiego w PiP. Tylko gdzie to jest? Za OBI? Szkoda, że nie da się kupić w Płocku Konstancina lub Ciechana.

Zarezerwowałem miejsce w Jedynce. Zadecydowała o tym lokalizacja, zachęcające fotki oraz brak możliwości trafienia na wesele lub inną imprezę, co mogłoby się przytrafić w Rybakach.

Jeśli zima odpuści to brygada stawi się 7 marca od ok 17-18 w Tumskim, a potem przejdzie do Krakowskiego. Tumski ponoć otwarty do 22 a Krakowski do 24, a poza tym w tej kolejności będzie bliżej do hotelu wieczorem

Chętnych do towarzystwa zapraszamy!

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• bogobar
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2004.02
      • 31

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
      Ew. można by dokupić trochę Noteckiego w PiP. Tylko gdzie to jest? Za OBI?
      Tak , Galeria jest zaraz za OBI, kierunek Warszawa.

Comment

• Pancernik
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.09
        • 9797

Spałem w styczniu w "Jedynce". Lekkim minusem są cienkie ściany , ale po wizycie w Tumskim dałem radę.
        Z Tumskiego po drodze wpadacie po piwa "Krakowskie" na wynos i nie nadwerężając muskulatury, marszem pieszym powracacie do "Jedynki".
        Bez szaleństw, ale i bez porażki hotel...

Comment

• marek12
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2008.09
          • 1

Hotele w Płocku

Najlepiej szukać hoteli http://www.busola.com.pl/ ,lub teraz płock , są tam wszystkie , ja polecam Dom Darmsztad na Starym Rynku naprzeciwko Browaru Tumskiego

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13959

Dla szukających w przyszłości noclegu w Płocku, to Hotel1 na ul.Chopina to bardzo dobry wybór. Schludny wygląd, pachnące toalety, spokojna atmosfera, TV sat (jeśli komuś to do szczęścia potrzebne), śniadanie w formie szwedzkiego stołu - czyli jemy do oporu za 10 zł.

Komunikacja w kierunku browaru Tumskiego nie jest zbyt ciekawa - linia 7 kursuje w soboty co ok. 1,5 godziny, a do Minibrowaru Płock jest częściej, ale to tylko 2 przystanki, więc lepiej przejść się piechotą. Najlepiej poprosić obsługę hotelową o zamówienie taxi - koszt na Stary Rynek , czyli 50 metrów od Tumskiego, to tylko 7,50 (autobus 2,20).

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• adamkrzysztofek
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2013.10
              • 2

Ostatnio byłem w Płocku na konferencji i zapewniono nam jeden nocleg w hotelu tumskim powiem szczerze, że nie miałem okazji być w ładniejszym hotelu :d ale z drugiej strony gdybym miał sam za to bulić to pewnie bym musiał wziąć kredyt strasznie drogo!

Comment

• anteks
                🥛🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10788

Kolega archeolog
                Mniej książków więcej piwa

Comment

• adamkrzysztofek
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2013.10
                  • 2

ups... faktycznie nie sprawdziłem daty

Comment

• leona
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2009.07
                    • 5853

Ja jeszcze rok temu szedłem po powyższych propozycjach i cos znalazłem tylko nie pamiętam co
                    Ale polecam fragment cytatu:
                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                    Akurat przyjeżdżamy z krainy Ambera, więc to dla nas żaden frykas Na szczęście w drodze do Płocka zahaczymy o Zodiaka. Do bagażnika wejdzie z 5-6 skrzynek tego niedocenianego a smacznego piwka. Ew. można by dokupić trochę Noteckiego w PiP. Tylko gdzie to jest? Za OBI? Szkoda, że nie da się kupić w Płocku Konstancina lub Ciechana.
                    To powinni czytać wszyscy nowi "juzerzy", co by nie pomyśleli, że piwna rewolucja trwa od zawsze

Comment

• Pendragon
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13959

Dawno i nieprawda.
                      Każdy miał swoją Bastylię. Waterloo też.

Comment

• leona
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2009.07
                        • 5853

Ja to wyciągnąłem raczej jako ilustrację uogólniającą. Ale jakby poszukać to każdemu coś w podobnym stylu byśmy dopięli. Człowiek uczy się całe życie

Comment

Przetwarzanie...
                        X