Znajomy ma w ramach przysługi przywieźć mi na Śląsk skrzynkę Fortuny. Nie wiem jednak czy jest zorientowany gdzie w Poznaniu ją można kupić i chciałbym podać mu konkretne adresy żeby nie szukał po całym mieście. Może ktoś pomóc ?
Gdzie kupić butelkową Fortunę w Poznaniu ?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Na przykład na Głogowskiej 115 sklep "Piwa Świata" lub w sklepie "U Łysego" na Świerczewie (ul. Okulickiego).Comment
-
Bardziej te ostatnie bo w Piotrze i Pawle można trafić na butelkę Czerwonego Smoka za 4,69 czy coś koło tego czyli bywa zdzierstwo. Na Głogowskiej w zeszłym tygodniu były wszystkie rodzaje, "U Łysego" widziałem dwa albo trzy jak byłem w sobotę po coś na śniadanie i zerknąłem do lodówki.Pozdrawiam, MaciekComment
-
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
-
Channel: Islandia
2024-10-27, 00:16 -
-
Jak co roku w grudniu zapraszamy wszystkich serdecznie na Poznańską Giełdę Birofilistyczną
07.12.2019 od godziny 7 do 13 .Sala piekarni Fawor ul.Unii Lubelskiej 1 .Sponsorem Giełdy jest BROWAR KARCZEWSKI ( Będą etykiety , podstawki , i oczywiście piwo). Specjalnie na giełdę...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Coroczny Den Postřižinského piva i otevřených dveří pivovaru Nymburk w tym roku przypadł 15.06.2019. Jako że zapowiedziano również możliwość zwiedzenia całego browaru i słodowni (choć tylko do godziny 12) to nie mogło nas tam zabraknąć. Dodatkową atrakcją był Postřižinský expres...
-
Channel: Czechy
2019-07-18, 04:23 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment