Może ktoś dałby rade mnie przenocować w miejscu z którego łatwo dojechać do dworca Katowice? Piątek na sobotę (chciałbym po 6.00 jechać do Cieszyna lub po 5.00 przez Chałupki do Ostravy)
Ktoś może mnie przenocować z pt/sb w Katowicach lub Chorzowie?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
-
Channel: Czechy
-
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?
To co pokazałem to kolorowe ksero...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Właśnie wszedłem w posiadanie takiej oto etykiety. Ktoś może zna lokalizację ? Jak się domyślam jest to browar domowy. Etka urocza....
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.