Witam.Pytanko jw. Chodzi o Łódź Chojny,Widzew ew.Żabieniec,Bałuty.Na Pomorskiej będę,ale nie wiem czy tam coś będzie niepasteryzownego z ww. browarów.PZDR
Niepasteryzowny Koreb i Zduńska Wola w Łodzi?
Collapse
X
-
-
Comment
-
Może zahacz o www.piwoteka.pl? Wiem, że to nie w "Twoich" rejonach, ale... ...może warto?mb WOSComment
-
Related Topics
Collapse
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
-
Tradycyjnie wrzucam informacje o konkursach piw domowych organizowanych w PL i nie tylko
XIII Krakowski KPD –26-28.01.2024
https://www.facebook.com/krakowskikpd- Dry Hopped Imperialny Porter Bałtycki
- Best Bitter
- X-Mas English Porter
- Munich Dunkel
- British
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów
Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...-
Channel: Festiwale piwne
2023-08-29, 16:08 -
-
Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?
Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment